Pegasus Web Services

Website ontwikkeling en onderhoud

Diensten

Pegasus Web Services kan u de volgende diensten aanbieden.

Website ontwikkeling

Website ontwikkeling houdt in dat er een complete website ontwikkeld wordt. Onderdelen hiervan zijn onder andere het ontwerpen van een layout, het registreren van een domeinnaam en het invoeren van de tekst op de website.

Website design

Onder website design wordt het ontwikkelen van de 'look' van de website verstaan. U kunt hiervoor kiezen als u al enige jaren een website hebt, maar die eens in een nieuw jasje wilt stoppen.

Website onderhoud

Uw website moet onderhouden worden. Regelmatig zal er tekst worden aangepast, bijvoorbeeld een nieuwsbericht, een vacature, of een foto. U kunt uw website zelf onderhouden door gebruik te maken van een maatwerk content management systeem van Pegasus Web Services. Ook kunt u ervoor kiezen om uw website door ons te laten onderhouden.

Google Adwords

U wilt beter gevonden worden via de zoekmachines? Dan kunt u ervoor kiezen om bij Google een adwords campagne op te starten. Door middel van deze campagne, zal uw website sneller worden gevonden via de zoekmachine. Pegasus Web Services kan u ondersteunen in het opzetten van deze campagne.

Google Analytics

U wilt inzicht in uw bezoekgegevens? Dan biedt Google Analytics een uitkomst. Dankzij dit product krijgt u gedetailleerde informatie over uw bezoekers en hun bezoekgedrag. Pegasus Web Services kan u ondersteunen bij het gebruik van dit product.

 

Portfolio

Parfum-ID

100 Parfums

CIMC ENRIC Tank Container Sales Europe B.V.

Goedeboeken

Valid HTML | CSS