Pegasus Web Services

Website ontwikkeling en onderhoud

Portfolio

Gerbilfokkerij Queenies Gerbilfokkerij Queenies
Gerbilfokkerij van de Mongoolse gerbil, terrarium/gerbilarium bouw, opvang en informatie, gevestigd in Rotterdam.
http://www.queenies.nl/

Parfum-ID Parfum-ID
Parfum-ID, dat is een goed idee!
Uw online parfumspecialist. Tot 60% voordeliger dan in de winkel. 100% originele merken. Slechts €4,95 verzendkosten binnen NL.
http://www.parfum-id.nl/

100 Parfums 100 Parfums
100 Parfums, de prijs is het bewijs!
Uw online parfumspecialist. Tot 60% voordeliger dan in de winkel. 100% originele merken. Slechts €4,95 verzendkosten binnen NL.
http://www.100parfums.nl/

CIMC ENRIC Tank Container Sales Europe B.V. CIMC ENRIC Tank Container Sales Europe B.V.
CIMC ENRIC Tank Container Sales Europe B.V. is the official representative (100% subsidiary) in Europe of CIMC ENRIC, The China based manufacturer of tank containers.
http://www.cimctankcontainers.nl/

Goedeboeken Goedeboeken
Ons assortiment bestaat voornamenlijk uit Bijbels en reformatorische boeken, zoals theologie, romans en kinderboeken. Daarnaast hebben we een leuke sortering in aanverwante boeken, zoals Bijbelcommentaren, studieboeken voor theologische studies, herdenkingsboeken van scholen, kerken e.d.
http://www.goedeboeken.nl/

Jolanda Zwoferink Jolanda Zwoferink
Jolanda Zwoferink, organiste. Op deze website vindt u informatie over haar werk.
http://www.jolandazwoferink.nl/

Bakkerij Vlot Bakkerij Vlot
De ambachtelijke bakker van het dorp Papendrecht. Naast twee winkels, inclusief een brood/banket bakkerij, is het nu ook mogelijk om via internet een bestelling te plaatsen.
http://www.bakkerijvlot.nl/

Studio Boekhout Studio Boekhout
Studio Boekhout is een ontwerppraktijk die zich bezighoudt met het ontwerpen van gebouwen, interieurs en meubels, maar ook met inrichten van buitenruimte. Deze brede oriëntatie is kenmerkend voor onze studio en vindt u terug in de door ons gerealiseerde projecten.
http://www.studioboekhout.nl/

ParfumExclusief ParfumExclusief
De voordeligste parfum bij Parfumerie Parfumexclusief.nl.
Vandaag besteld = morgen verzonden.
http://www.parfumexclusief.nl/

Burg Service B.V. Burg Service B.V.
Al decennia lang uw meest betrouwbare partner voor keuringen, onderhoud, reparatie en modificatie van alle intermodale (tank)transportmodaliteiten.
http://www.burgservice.nl/

Parfumdepot Parfumdepot
Uw online parfumspecialist. Tot 60% voordeliger dan in de winkel. 100% originele merken. Slechts €4,95 verzendkosten binnen NL.
http://www.parfumdepot.nl/

Burg Industries B.V. Burg Industries B.V.
Burg Industries is een sterk groeiend en winstgevend bedrijf dat werd opgericht in 1937. Sinds 26 juni 2007 is Burg Industries onderdeel van CIMC BURG. CIMC, opgericht in 1982, is een Chinese beursgenoteerde onderneming waar wereldwijd 50.000 mensen werken in 60 vestigingen.
http://www.burgindustries.com/

Roboti Roboti
Stelt u zich eens voor..! U komt thuis uit uw werk, of u heeft zich op een andere manier moeten inspannen. U heeft dan waarschijnlijk nog weinig zin om heel uw huis te stofzuigen. Dan is de iRobot Roomba stofzuigrobot de oplossing voor u! U kunt hem zelfs aanzetten voor u naar bed gaat en hij zal voor u gaan stofzuigen.
http://www.roboti.nl/

Burg Trailers B.V. Burg Trailers B.V.
Burg in Pijnacker, is onderdeel van de CIMC-BURG groep. Wij ontwerpen en bouwen transportmiddelen die exact zijn toegesneden op uw eisenpakket, het te vervoeren product en de logistieke situatie.
http://www.burg.nl/

Van der Graaf+Partners B.V. Van der Graaf+Partners B.V.
Als administratieconsulenten bieden wij (startende) ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en (vermogende) particulieren een stevige helpende hand op vrijwel alle vakgebieden die van belang zijn voor een succesvolle bedrijfsvoering.
http://www.graafpartners.nl/

 

Valid HTML | CSS